دانشجویانی که به دلیل به وجود آمدن شرایط خاص (مانند بیماری های خاص و یا سخت و بستری در بیمارستان و یا شرایط روحی خاص که مورد تایید مرکز مشاوره دانشگاه باشد و فوت نزدیکان و مشکلات خاص) امکان تحصیل در یک نیمسال تحصیلی را ندارند می توانند با مراجعه به پرتال دانشجویی پس از پرداخت هزینه بررسی درخواست در کمیسیون (400.000ریال)، از طریق منوی درخواست های آموزشی درخواست کمیسیون برای مرخصی بدون احتساب در سنوات را انتخاب و در قسمت توضیحات، شرح کامل مشکل خود را مطرح نمایند و مدارک و مستندات لازم را نیز ضمیمه نمایند. پس از بررسی درخواست در جلسه کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه، نتایج مشخص شده از طریق پرتال دانشجویی قابل مشاهده می باشد. بدیهی است در صورتی که با درخواست دانشجو مخالفت شده باشد، ایشان می توانند نسبت به ثبت درخواست مرخصی با احتساب در سنوات با رعایت قوانین اقدام نمایند.