قبل از اقدام به درخواست ترک تحصیل دائم با مدیران گروه و مشاوره تحصیلی مشورت داشته باشید.

دانشجویان مقطع کارشناسی می‌توانند در هرزمان به جز بازه امتحانات تا اعلام نتاج امتحانات درخواست ترک تحصیل خودرا از طریق پرتال دانشجویی و منوی درخواست های آموزشی ثبت نمایند. و با استفاده از گزینه‌ی گردش کار درخواست خود را پیگیری نمایند.

تذکر 1: دانشجویان پسر در طول مدت تحصیل خود فقط یک مرتبه می‌توانند نسبت به ترک تحصیل و ثبت نام مجدد در کنکور یا پذیرش در سایر دانشگاه ها اقدام نمایند.

تذکر 2: دانشجویان دوره‌ی نوبت دوم ملزم به تسویه حساب و پرداخت شهریه تا زمان انصراف خواهند بود.

تذکر 3: دانشجویان روزانه جهت اخذ مدارک ثبت نامی خود و یا دریافت ریز نمرات واحد های گذرانده شده ملزم به ثبت نام در سامانه‌ی سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات) و ثبت درخواست لغو تعهد آموزش رایگان می‌باشند.                   (در قسمت سامانه سجاد توضیحات لازم درج شده است)

سامانه سجاد وزارت علوم: www.saorg.ir  درصورت لزوم می‌توانید با شماره ی 38806622 سرکارخانم لقایی تماس حاصل فرمائید.

تذکر 4: در صورتی که دانشجویان حداقل 68 واحد درسی را گذرانده باشند در صورت تمایل و تایید مدیر گروه مربوطه می‌توانند مدرک کاردانی دریافت نمایند.

(دانشجویان پسر در صورتی که مدرک کاردانی اخذ نمایند امکان شرکت مجدد در آزمون سراسری سازمان سنجش را ندارند)

فرایند ترک تحصیل دائم:

tarktahsil1

تذکر 5: در صورت عدم تایید هر یک از این مراحل، درخواست شما لغو خواهد شد.

tarktahsil2

با تشکر