اطلاعيه انجام سيستمي و غير حضوري فرايند فراغت از تحصيل و ارسال مدارك به نشاني دانش آموخته

به اطلاع كليه دانشجويان مقطع كارشناسي دانشگاه فردوسي مشهد مي رساند به منظور رفاه حال دانش آموختگان دانشگاه و افزايش رضايتمندي آنان، مديريت آموزشي دانشگاه فردوسي مشهد تمهيدات لازم براي انجام مراحل فراغت از تحصيل به صورت سيستمي و بدون نياز به مراجعه حضوري دانش آموختگان را فراهم نموده است.

در اين طرح، دانش آموختگان پس از ثبت درخواست خود از طريق پورتال دانشجويي و پيگيري انجام فرايند از طريق همان پورتال، مدرك صادر شده خود را از طريق پست (در نشاني اعلام شده توسط خود دانشجو) دريافت خواهند نمود.
با توجه به عملياتي شدن اين فرايند از تاریخ 1395/09/20، از دانش آموختگان محترم مقطع کارشناسی كه از طريق مذكور نسبت به انجام امور فراغت از تحصيل خود اقدام مي نمايند تقاضا دارد از مراجعه حضوري به مديريت آموزشي دانشگاه خودداري نمايند.