به نام خدا

معادل سازی و تطبیق واحدهای درسی گذرانده شده دانشجویان مقطع کارشناسی صرفاً با رعایت موارد زیر امکان پذیر می باشد:

• شرایط تطبیق نمرات دانشجویان میهمان

در مورد دانشجویان میهمان، در صورت قرار داشتن دانشگاه مقصد در گروه های الف یا ب (به شرح پیوست) و در صورت انطباق دروس اعلام شده با دروس پیشنهادی گروه به لحاظ تعداد واحدها و سرفصل دروس، کلیه نمرات چه مردودی و چه قبول شده به صورت قابل محاسبه در نیمسال گذرانده شده، تطبیق داده می شود.

2- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان انتقالی و انتقال توام با تغییر رشته

در مورد دانشجویان انتقالی و انتقال توام با تغییر رشته، کلیه دروس باید در نیمسال گذرانده شده تطبیق داده شود. در این راستا نمرات کمتر از 12 غیر قابل پذیرش بوده و برای سایر نمرات، در صورت قرار داشتن دانشگاه مبدا در گروه های الف یا ب (پیوست) ، با نظر مدیر گروه پذیرش صورت خواهد گرفت.

3- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان تغییر رشته ای

در مورد دانشجویان تغییر رشته ای، همزمان با اقدام تغییر رشته، تمامی دروس، به صورت پذیرش نشده به شماره دانشجویی جدید منتقل می‌شود. پذیرش یا عدم پذیرش دروس گذرانده شده با نظر مدیر گروه صورت می پذیرد.

4- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان قبولی مجدد

در مورد دانشجویان قبولی مجدد که به هر دلیلی موفق به دریافت مدرک نشده اند، در صورت قبولی قبلی از طریق کنکور و قرار داشتن دانشگاه در گروه های الف یا ب (پیوست)، فقط دروس پذیرفته شده توسط مدیر گروه آموزشی مربوط در سال و نیمسال صفر ثبت می گردد. در این راستا به ازای هر12 تا 20 واحد از دروس معادل سازی شده برای دانشجوی قبولی مجدد مقطع کارشناسی، یک نیمسال از سنوات مجاز تحصیلی دانشجو کاسته می شود.

در مورد دانشجویان قبولی مجدد که موفق به دریافت مدرک شده اند، در صورت قبولی قبلی از طریق کنکور و قرار داشتن دانشگاه قبلی در گروه های الف یا ب (پیوست)، پس از لغو تعهد قبولی رشته قبلی، فقط تطبیق دروس عمومی با نظر مدیر گروه در سال و نیمسال صفر امکان پذیر می باشد.

5- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان پذیرش شده از طریق سوابق تحصیلی

تطبیق واحدهای گذرانده شده دانشجویان پذیرش شده از طریق سوابق تحصیلی به دوره پذیرش با سوابق تحصیلی این دانشگاه، صرفا از دانشگاه های گروه های الف یا ب (پیوست)، با نظر مدیر گروه، قابل بررسی می باشد.

6- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان پذیرش شده از دوره آموزش های الکترونیکی (آموزش مجازی)

پذیرش دروس از دوره مجازی دانشگاه های گروه های الف یا ب (پیوست)، که از طریق کنکور پذیرش شده اند، با نظر مدیر گروه، فقط برای دوره مجازی قابل تطبیق می باشد.

7- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور

تطبیق دروس دانشجویانی که بعد از بازه ثبت نام توسط سازمان سنجش معرفی می شوند شامل؛ اشتباه در انتخاب رشته، تکمیل ظرفیت، المپیادهای علمی و قهرمانان ورزشی، با توجه به زمان و نحوه اعلام سازمان سنجش (نیمسال ثبت نام) و دستورالعمل مربوطه، مانند شرایط دانشجویان انتقالی (بند 2) صورت می‌پذیرد.

8- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان نیمه متمرکز تربیت بدنی

در مورد دروس دانشجویان نیمه متمرکز تربیت بدنی، تا ورودی 97 با توجه به مصاحبه و آزمون عملی، شروع به تحصیل دانشجو از نیمسال دوم بوده و دروس گذرانده شده در نیمسال اول، با نظر مدیر گروه در سال و نیمسال صفر ثبت می‌گرددد. از ورودی 98 به بعد، با توجه به این که اعلام نتایج و شروع به تحصیل دانشجویان مانند سایر رشته می باشد، در صورت ثبت نام یا انتقال بعد از نیمسال اول، تطبیق مانند دانشجویان انتقالی توام با تغییر رشته صورت می گیرد.

9- شرایط تطبیق نمرات دروس عمومی معارف اسلامی حوزه شهید بهشتی و طرح ملی ضیافت ایثار

تطبیق دروس عمومی معارف اسلامی گذرانده شده در حوزه شهید بهشتی و طرح ملی ضیافت ایثار، صرفا با تایید گروه معارف اسلامی امکان پذیر می باشد.

10- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان انصرافی و اخراجی خارج از کشور

تطبیق دروس دانشجویان انصرافی و اخراجی خارج از کشور، پس از بررسی و تایید با جدیدترین فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت عتف، با نظر مدیر گروه در سال و نیمسال صفر، امکان پذیر است.

11- شرایط تطبیق نمرات دانشجویان انتقالی خارج از کشور

تطبیق دروس دانشجوی انتقالی از خارج کشور، پس از بررسی و تایید با جدیدترین فهرست دانشگاه های مورد تایید وزارت عتف، با نظر مدیر گروه در نیمسال گذرانده شده، امکان پذیر است.

پیوست

دانشگاه‌های گروه الف)

دانشگاه تبریز

دانشگاه تهران