به اطلاع دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد مي‌رساند، اين دانشگاه در نظر دارد دروسي را در قالب نيمسال تابستانی سال تحصیلی 1401-1402 (تابستان سال جاری) به شرح زیر ارائه نمايد.

• دانشجویان باید با مراجعه به پرتال، فرایند انتخاب واحد را بر اساس تاریخ‌های اعلام شده در جدول ذیل تکمیل نمایند.
  • انتخاب واحد دانشجو مستلزم پیش انتخاب از طریق دانشکده محل تحصیل دانشجو می‌باشد.
  • دانشجو می‌تواند پس از انتخاب دروس، از طریق لینک کارنامه مالی، مبلغ نهایی شهریه خود را مشاهده و از طریق لینک پرداخت الکترونیک نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نماید.
  • انتخاب واحد در نیمسال تابستان، برای دانشجویان دوره روزانه نیز مستلزم پرداخت شهریه است.
  • مهلت پرداخت شهريه تا قبل از انتخاب واحد نیمسال اول 1403-1402 می‌باشد.
  • این دانشگاه در تابستان سال جاری از پذیرش دانشجویان سایر دانشگاه‌ها به صورت مهمان معذور است.

دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه فردوسی مشهد که قصد میهمانی برای نیمسال تابستان 1402 در سایر دانشگاه‌ها را دارند، صرفا می توانند دروس مورد نظر را از دانشگاه‌های گروه الف و ب (به شرح پیوست)، اخذ نمایند. در این راستا متقاضیان لازم است درخواست‌ خود را از طریق پرتال دانشجویی ثبت نمایند.

جهت ثبت درخواست، از طریق منوی درخواست‌های آموزشی، درخواست میهمانی نیمسال تابستان را انتخاب و با ذکر نام دانشگاه و دروس مورد نظر (تا سقف 6 واحد)، تقاضای خود را ثبت و پس از طی گردش کار، معرفی نامه صادر شده را از طریق پرتال دریافت نمایند. ضمنا در این خصوص نیازی به مراجعه حضوری نخواهد بود.

جدول 1- تقويم نیمسال تابستان سال تحصیلی1402-1401 (تابستان سال 1402)

انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه فردوسي  از تاریخ 1402/4/21 تا 1402/4/27
 شروع كلاس ها 1402/4/31
 پايان كلاس ها 1402/6/7
 ارزیابی  اساتید دروس  از تاریخ 1402/6/1 تا 1402/6/7
امتحانات به صورت حضوری 1402/6/8 و 1402/6/9
  • دانشجویان گرامی به نکات زیر توجه ویژه داشته باشند:
  • دانشگاه فردوسی مشهد از ارائه خدمات رفاهی از جمله خوابگاه و ... به دانشجویان نیمسال تابستانی معذور است.
  • نیمسال تابستانی حذف و اضافه ندارد.
  • پس از انتخاب واحد، شهریه به هیچ عنوان برگشت داده نمی‌شود.
  • دانشجویان دانشگاه فردوسی می‌توانند بدون در نظر گرفتن دانشکده محل تحصیل خود، از دروس ارایه شده در دانشکده‌های مختلف انتخاب واحد نمایند.

پیوست

دانشگاه‌های گروه الف)

دانشگاه اصفهان، دانشگاه تبریز، دانشگاه تهران، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علامه طباطبایی،  دانشگاه علم و صنعت ایران.

دانشگاه‌های گروه ب)

دانشگاه اراک، دانشگاه ارومیه، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه بجنورد، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه حکیم سبزواری، دانشگاه خلیج‌فارس، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه رازی، دانشگاه زابل، دانشگاه زنجان، دانشگاه سمنان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشگاه شاهد تهران، دانشگاه شهرکرد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، دانشگاه صنعتی سهند، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه صنعتی قوچان، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه قم، دانشگاه کاشان، دانشگاه کردستان، دانشگاه گیلان، دانشگاه لرستان، دانشگاه مازندران، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشگاه مراغه، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه یاسوج، دانشگاه یزد.